Flyttfirma

Vi på Flyttfirma Stockholm tar dig vidare

Vi vet att det är mycket som du behöver tänka på när man ska byta adress. Du underlättar så mycket för dig själv om du anlitar Flyttfirma Stockholm. Vi ser helheten i eran flyttning och anpassar oss efter att din flyttning ska bli effektiv och snabb. Med vår hjälp slipper du att oroa dig att du inte kommer att hinna med allt. Flyttfirma Stockholm har den erfarenhet av både stora och mindre flyttningar, så vi kan ta hand om ert flyttlass med den kompetens och säkerhet som behövs.

Flyttfirma Stockholm har engagerad flyttpersonal som hjälper till med stort och smått. Vi rekommenderar att vi tar hand om era stora möbler och eventuellt piano förflyttningar. Våra flytt arbetare har den starka fysiken och materialen som kan flytta tungt bohag. Deras professionella hantering av tunga möbler kommer att löna sig i det långa loppet. Om du själv skulle ta hand om detta, finns risken att du kan skada din kropp. Våra flyttpersonal vet hur man ska hantera svåra lyft utan att skada ditt bohag eller sig själva. Flyttfirma Stockholm står för säkerhet och trygghet inom flyttning.

Våran service är snabb och trygg

Vi erbjuder en heltäckande service. Flyttfirma Stockholm vill gärna hjälpa till i alla leden i eran flyttning, därför hjälper vi även till med packningen. Vi har slitstarka flyttkartonger som tål det mesta. Du kan antingen köpa kartonger från oss eller helt enkelt bara hyra dom av oss. För att göra flyttprocessen enklare kan du gärna märka ut dina lådor med vad kartongen innehåller och till vilket rum som lådan ska placeras i ditt nya hem. Om kartongen innehåller glas och porslin eller annat ömtåligt material, så skriv på kartongen att det är ömtåligt gods. Detta för att minimera att hanteringen blir så säker som möjligt. Flyttfirma Stockholm erbjuder även plast som du kan packa in dina allra mest ömtåliga ägodelar. De stora och ibland sköra möblerna brukar vi emballera. Dina möbler brukar filtas i flytt lastbilen. Detta för att inga trista och onödiga skador ska uppkomma på ditt bohag. I tillägg har vi har även skyddande filtar som ska agera som skydd dämpande. Vid olyckor har vi bohagsförsäkring.

Vi gör kontorsflyttningar enkel och smidig

Flyttfirma Stockholm har en gedigen erfarenhet av kontorsflyttningar. Du får då en service som tar stor hänsyn till kontorspersonalen och dom kringliggande företagen som eventuellt befinner sig i samma byggnad. Vårt mål är då att kunna flytta med så smidig och snabb precision som det bara är möjligt. Vi behandlar all eran känsliga elektroniska utrustning med stor varsamhet. Erat företag kan känna den trygghet och lugn med att överlåta alla flyttnings bestyren till Flyttfirma Stockholm. Anlita oss gärna idag, om ni önskar att få en så angenäm flyttning till eran nya arbetsplats.

Praktiska råd och tips från Flyttfirma Stockholm

I början av en flytt kan det lätt kännas rörigt. Detta är också ett gyllene tillfälle för dig och din familj att rensa ur bland era tillhörigheter. Se över vad som kan sparas och slängas. Men det kan vara en tidskrävande procedur, så börja gärna i tid med eventuell upprensning.Ett bra tips från oss är att du skriver en checklista över allt som ska göras. Att förbereda sig inför en flyttning är det bästa som man kan göra. Med en checklista kan du minimera det stökiga momentet i hela flyttnings situationen. Det som man kan planera in i god tid före flytten är att boka in Flyttfirma Stockholm som kan stå till tjänst med både packning och transporter.Det är viktigt att packa flyttkartongerna väl, tänk på att lådorna inte får bli för tunga. Du packar bäst med att ha tyngre saker i botten av kartongen och sen fyller på med lättare ting.Det är bra om du kan även gärna kontrollera hur stor hiss du har i din nya bostad eller vilka mått på ytterdörren till huset. Det kan vara praktisk information att veta om du har stora möbler eller ett piano, som du vill frakta med till ditt nya hem.På flyttdagen ska allt vara nedpackat och alla lådor ska vara märkta. Ha gärna några glödlampor kvar i lägenheten, så att man ser tydligt. En viktig detalj är att du ska kontrollera om elen är påslagen i ditt nya hem. Kom ihåg att säga upp alla dina gamla avtal som är kopplade till din före detta bostad.

Att flytta blir enklare om du väljer att anlita Flyttfirma Stockholm. Kontakta oss idag.

Flyttfirma Stockholm. Anlita oss gärna idag, om ni önskar att få en så angenäm flyttning till eran nya arbetsplats.