Hur man överlever en flytt utan några problem

Allt man behöver veta inför den stundande flytten
November 9, 2016
FLYTTFIRMA STOCKHOLM
Viktiga saker att tänka på inför flytten
November 9, 2016

Det kan låta som en dröm- för en flytt är något som de flesta fasar för. Kanske inte det nya hemmet, att äntligen få komma igång med det liv man önskar för sig själv och sina barn. Men för allt det praktiska som en flytt innebär och hur mycket stress det skapar i livet.

Därför anlitar allt fler en flyttfirma Stockholm för att få hjälp och underlätta flytten. Det är ett vist val för man ska alltid delegera sådant som andra kan ta hand om. Många väljer att packa sina saker själva, men annars är det ju också något som vi på Företaget gör för våra kunder.

Hjälp med att flytta

Vi gör det mesta i samband med en flytt, för att våra kunder inte bara ska överleva men faktiskt se fram emot det. Ibland kan detta inkludera både att packa ner sakerna och sedan packa upp dem igen i det nya hemmet. Andra kunder behöver bara någon som kan bära och transportera sakerna på själva flyttdagen. Vi har utrustning för att ta hand om det mesta, inklusive flytt av ett piano eller andra stora saker. Självklart är alla försäkringar på plats, men den allra viktigaste försäkringen är att vi är noggranna och respektfulla. Alla är rädda om sina saker, vare sig de är värdefulla eller inte. Vi tar hand om dem och transporterar allt på allra bästa sätt.

För de som vill ha någon till att ta hand om flyttstädningen så har vi bra kontakter. Efter ett tag i branschen så lär man känna andra företag och vet vem som är bra och pålitlig. Våra kunder uppskattar att vi kan erbjuda hjälp och råd med det mesta, istället för att de ska behöva sitta och ringa runt. Om man flyttar av trevliga orsaker så ska inte de praktiska problemen göra det till något stressigt och jobbigt. Detta är vår åsikt i alla fall, och något som vi jobbar hårt på att uppfylla.

Dags för flytt

Man beräknar att en vanlig person flyttar upp till tolv gånger under sin livstid, det är mycket få som faktiskt förblir i det hem där de vuxit upp. Därför förstår man hur viktigt det är att vara väl förberedd, så att allt löper som det ska. Det kan vara bra att skriva en lista på vad som måste göras inför flytten. Här kan man gärna skriva vem som tar hand om de olika uppgifterna, som flyttfirman eller en själv. Vartefter som något blir utfört så bockar man av.

Det vi hoppas på är att våra kunder ska bocka av allt som Företaget har tagit på sig för att sedan glömma bort det. Vi är pålitliga och tar hand om allt på allra bästa sätt, det är vårt jobb och vår stolthet. Därför ha vi många nöjda kunder bakom oss, en del som kommer tillbaka varje gång det är dags för en ny flytt. De inte bara överlever sin flytt utan är mycket glada med den, precis som det ska vara.