Jämför flyttstädning i Stockholm

Flyttstädning i Stockholm är en tjänst som är populär att anlita. Det blir ofta övermäktigt och stressigt att hinna med flyttstädningen själv, samtidigt som det är en mängd andra beslut att fundera över i samband med flytten.  För att underlätta för dig har vi samlat de städfirmor vi tycker är bäst på marknaden i Stockholmsområdet. Samtliga alternativ tar dessutom en rimlig peng för tjänsten och har varit med i branschen länge. Det är därmed pålitliga och trygga val som utför jobbet utan problem.

Julias Städservice

Hos Julias Städservice (går även under namnet RenthusStockholm.se) kan du boka flyttstädning i Stockholm med nöjd-kund-garanti. Just en sådan garanti är enligt oss en av de viktigaste kriterierna som är bra att hålla utkik efter. De åtgärdar eventuella fel eller frågor du har med en gång. Men det är inte så att du behöver vara orolig att en sådan situation ska uppstå. Medarbetarna har nämligen omfattande checklistor som är framtagna endast med flyttstädning i åtanke. Medarbetarna bockar sedan systematiskt av punkt efter punkt. Det har visat sig vara ett vinnande och pålitligt koncept som gjort att många kunder återkommer till Julias Städservice.

Fördelar:

 • Inga dolda avgifter
 • Över 10 års erfarenhet
 • Tre dagars nöjd-kund-garanti
 • Städar efter checklistor

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

Novari

Novari är ett företag som fokuserar på att ge dig det bästa och rätta priset. De är stolta över att ha erfarna och skickliga arbetare som alltid gör sitt yttersta. Trots att de är ett mindre företag levererar de samma tjänster samtidigt som de behåller ett personligt men professionellt bemötande. De är inriktade på att utföra alla tjänster med miljön i åtanke genom att använda miljövänliga rengöringsprodukter och processer. Novari gillar att dela med sig, så på deras webbplats kan du till och med läsa om tips om hur du rengör vissa föremål eller ytor på bästa sätt.

 

Fördelar:

 • Kollektivavtal
 • 14 dagars garanti
 • Samma priser på helger
  & vardagar
 • Fönsterputs ingår alltid

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

SOL

Vi avslutar sammanställningen med ett tips för dig som söker flyttstädning till kontor. SOL.se har erbjuder flyttstäd för företag och har stor flexibilitet med dagar och tider. De kan oftast lösa flyttstädning med kort varsel, vilket alltid är uppskattat. Deras medarbetare går efter noggranna checklistor som tagits fram. Det är med andra ord ett strukturerat städföretag som specialiserat sig på kontorsflyttar och städning av företagslokaler. Det är inte bara flyttstädning som erbjuds. SOL är specialister inom ”Facility management” – oavsett vilken tjänst du behöver.

Fördelar:

 • För kontor och företag
 • Många olika tjänster
 • Noggranna checklistor
 • Flexibla

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

Jourstäd

Jourstäd är en städfirma som vill förenkla för sina kunder så mycket det går. Det märks både i kommunikationen och utförandet som flyter på utan problem. De erbjuder fasta priser för sin flyttstädning, något som inte är en självklarhet hos alla städbolag (som i stället debiterar timvis). Jourstäd är miljöcertifierade och har garanti på sin städning. All personal har genomgått en utbildning inom just flyttstädning. Blir du nöjd med deras flyttstäd har du sedan stora möjligheter att anlita firman även på sikt – de har många löpande tjänster att välja mellan i sitt utbud.

Fördelar:

 • Fast pris
 • Garanti
 • Miljöcertifierade
 • Utbildad personal

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

Boka flyttstädning i Stockholm – Tips

Det är mycket att tänka på när du ska boka flyttstädning i Stockholm. Här samlar vi det viktigaste att ha i åtanke innan du väljer en städfirma.

Vilka tjänster ingår?

En flyttstädning kan skilja sig hos olika aktörer, så det är bra att få koll på vad som ingår innan du bokar. Ibland kan ett lågt pris ha sin förklaring i att vissa tjänster inte ingår. Kolla exempelvis upp om fönsterputsning är med i tjänsten, likaså balkongrengöring om du har en sådan.

Nyckelöverlämning

Se över hur nycklarna ska lämnas över om du inte är hemma när städningen utförs. De flesta städfirmor är flexibla, men det är ändå bra att höra med personalen innan du slutför bokningen. Känner du dig osäker på att lämna bort dina nycklar? Då kan du höra vilka säkerhetsrutiner företaget har kring detta.

Jämför offerter

Det är en bra idé att alltid ta in minst två offerter. Det kan skilja rätt många hundralappar mellan städfirmorna, och det är ingen mening med att betala mer (om inte tjänsten och villkoren skiljer sig). De flesta städfirmor återkommer inom kort med en skräddarsydd offert, så detta steg fördröjer inte processen nämnvärt.