Bra hemstädning i Stockholm

Bra hemstädning i Stockholm finns det gott om. Är du en av dem som insett att det blir mycket tid över till annat när professionell städpersonal tar han om städningen? Hur duktig du än är på att städa är det svårt att komma upp i en erfaren städares resultat. De har med sig alla redskap och rengöringsmedel som behövs och lämnar inga ytor åt slumpen. Något som många inte vet om är att de flesta kan göra ett skräddarsytt upplägg bara för dig. Har du planer på att anlita hemstädning i Stockholm kan du därför börja med att fundera över vilka städmoment du prioriterar mest (så att städpersonalen lägger extra krut där).

RentHusStockholm

RentHusStockholm går även under namnet Julias Städservice och är en av de etablerade trotjänarna som är ett säkert kort i huvudstaden. Deras hemstädning i Stockholm utförs alltid av samma städare, som lär känna ditt hem utan och innan. Därmed är startsträckan kort vid varje tillfälle. De har en nöjd-kund-garanti, vilket bidrar till den trygga känslan som genomsyrar deras städtjänster. Söker du ett hemstäd i Stockholm av en erfaren städfirma är detta ett utmärkt val – det skvallrar inte minst deras olika certifikat om (ISO, Reco.se, Certifierad Kvalitetspartner m.m.)

Fördelar:

 • Ingen bindningstid
 • Utbildad personal
 • Nöjd-kund-garanti
 • Prisvärd timdebitering

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

50-femme

Söker du hemstädning i Stockholm med kollektivavtal? Eller ekologisk hemstädning i Stockholm? 50-femme.se bockar både dessa kriterier och det finns fler fördelar än så. Det här är en medveten städfirma för dig som vill anlita ett regelbundet hemstäd. Du väljer själv hur ofta de ska komma ut till dig. 50-femme har rättvisa villkor för sina anställda och det är alltid samma städerska som kommer ut till dig. De städar med miljövänliga produkter och klimatkompenserar för sin verksamhet. Företaget betalar ut 25% högre lön än genomsnittet på marknaden och tar ansvar på alla plan.

Fördelar:

 • Kollektivavtal
 • Rättvisa villkor
 • Ekologisk hemstädning
 • Alltid samma städerska

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

HemFresh

HemFresh är ett lite mindre städbolag som tar sig an uppdrag i Stockholm och Solna. Priset är relativt lågt i jämförelse med branschen i stort. De kan hålla nere priserna tack vare låga omkostnader och ett helt digitaliserat arbetsordersystem. HemFresh är ett tryggt val och har en ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor (!). Du får besök av samma städerska vid varje tillfälle. Det är alltid ett plus när städbolag erbjuder denna tjänst, då startsträckan blir så kort som möjligt. HemFresh lämnar garanti på utfört arbete och är alltid flexibla och anpassningsbara.

Fördelar:

 • Stor ansvarsförsäkring
 • Flexibla
 • Effektiva städtjänster
 • Bra pris

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

Städpulsen

Städpulsen är ett städföretag som tar miljön på största allvar. De erbjuder en Svanenmärkt städning, vilket är ett tecken på att de är med och förändrar städbranschen till en grönare bransch med mindre klimatpåverkan. Städningen sker utan miljöfarliga produkter och när medarbeterna transporterar sig använder de antingen kommunala transportmedel eller fordon med liten påverkan på miljön. Städpulsen har kollektivavtal för sina anställda – något som inte kan tas för givet i branschen i stort. Kollektivavtalet reglerar löner och anställningsvillkor för städarna.

Fördelar:

 • Svanenmärkning
 • Kollektivavtal
 • Miljövänliga produkter
 • Populär hemstädning

Läs mer på hemsidan

Kontaktuppgifter

Hemstäd i Stockholm – Tips

Priset är ofta det första man jämför när det är dags att boka in ett hemstäd i Stockholm, men det finns mycket mer att jämföra. Här följer några tips!

Jämför

När du letar efter en pålitlig och billig hemstädning i Stockholm, då kan det vara en utmaning att hitta den rätta städfirman som matchar dina behov och budget. Oavsett om du prioriterar miljövänliga metoder, konsekvent hög kvalitet, eller flexibilitet i tjänsterna, är det viktigt att göra en välgrundad jämförelse. För att enkelt hitta en billig städfirma i Stockholm, besök Städfirma.nu. Ta del av kundrecensioner, tjänsteutbud och priser för att göra ett informerat val som passar just dina behov och förväntningar.

Om- och avbokning

Dubbelkolla i offerten eller på städbolagens hemsida vad som gäller vid om- eller avbokning av städningen. Förhoppningsvis är detta något som inte behöver användas, men skulle det behövas är det bra att ha koll på vad som gäller. Det kan nämligen skilja sig rätt kraftigt när tjänsten måste bokas av – och hur långt innan du blir betalningsskyldig,

Omdömen

På flera av städfirmornas hemsidor kan du läsa tidigare kundrecensioner. Det finns även jämförelsesidor du kan gå in på och söka på bolagets namn, exempelvis Reco.se. Där får du oftast ett lite mer ”personligt intryck” av företaget och dess medarbetare. Idag finns det stora möjligheter att hitta omdömen runt om på nätet – och det är något att utnyttja.

F-skattsedel

Ett hemstäd i Stockholm kan du göra RUT-avdrag för, och då blir tjänsten betydligt billigare för dig. Men för att göra detta måste företaget du anlitar inneha F-skattsedel. Även du som privatpersoner måste uppfylla vissa kriterier. Läs mer i Skatteverkets sammanställning Villkor för att få rutavdrag.